Internet, Bellen & TV vergelijkenVergelijk internet, telefonie en tv abonnementen.
18 Articles

Ergonomisch werken doe je zo

Heeft u een kantoorbaan en vindt u het niet fijn dat u de gehele dag zit? Dat is natuurlijk te begrijpen, want de hele dag zitten zal niet voor iedereen weggelegd zijn. Er zullen op de langere termijn zelfs lichamelijke klachten kunnen optreden. Dit kunt u echter voorkomen door hier op een verstandige manier mee om te gaan, zoals het werken met ergonomische producten. Een medewerker van bakkerelkhuizen.nl heeft u voor u een aantal praktische zaken op een rijtje gezet, zodat u weet hoe u dit goed kunt aanpakken.

Voldoende afwisseling

Heeft u over het algemeen vaste taken die u van achter uw computer moet uitvoeren? Dan zou u aan uw leidinggevende kunnen vragen of er de mogelijkheid is om werkzaamheden af te wisselen. Zijn er werkzaamheden die staand verricht moeten worden? Vraag of u deze mag uitvoeren, zodat u niet de hele dag achter uw laptop of computer zit.
Ook kunt u er bijvoorbeeld over nadenken om de koffie te halen voor een aantal van uw collega’s. Zo heeft u sowieso een beetje beweging en bent u weg van uw bureaustoel. Dit zorgt natuurlijk weer voor de nodige energie om de dag door te komen.

Ergonomische producten

Ook kunt u tegenwoordig gemakkelijk ergonomische kantoorartikelen kopen. De markt is ook steeds groter aan het worden, want werknemers en werkgevers vinden het zeer belangrijk. Bekijk daarom eens de ergonomische toetsenborden, muizen of handige laptopstandaards.
Wij raden u aan om verschillende aanbieders van deze producten met elkaar te vergelijken. Op deze manier krijgt u een duidelijk beeld van het totale aanbod, de verschillende prijzen en de specificaties van producten. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaald voor ergonomische producten.
Het is goed om deze producten te combineren met een juiste houding achter uw computer. Zorg ervoor dat uw gehele onderarm op het bureau rust en u goed recht in uw stoel zit.

Het allergoedkoopste internet en tv pakket

by Ricardo 0 Comments

Goedkoop internet en televisie klinkt natuurlijk als muziek in de oren. Niemand wil een euro teveel betalen als dat niet nodig is. Bedrijven die internet en televisie aanbieden, stunten vaak met aantrekkelijke prijzen. Toch kan er soms een addertje onder het gras zitten. Juist dan is het prettig om te weten waar je op moet letten en hoe je de goedkoopste internet en tv aanbieder kunt vinden.

Goedkoop en snel internet

Media hebben een belangrijke plaats in ons leven. Daarom gaat het erom dat je een abonnement vindt dat jouw leven comfortabel maakt. Traag internet werkt frustrerend als je series aan het kijken bent. Stel jezelf daarom de vraag wat jij nodig hebt om prettig te kunnen internetten en televisiekijken. Daarmee bespaar je niet alleen euro’s, maar voorkom je ook een hoop frustratie.

Kies voor een alles-in-een pakket

Internet en televisie in een pakket is vaak voordeliger dan twee losse abonnementen. Als je apart betaalt, ben je vaak veel duurder uit. Bovendien krijg je bij de meeste aanbieders de eerste paar maanden korting op je abonnement. Vul je postcode maar eens in en ontdek welke korting je krijgt als je een alles-in-een pakket afsluit bij een bepaalde aanbieder. Het zal je verbazen hoeveel bedrijven er alles aan doen om jou binnen te slepen als nieuwe klant.

Bespaar euro’s: vergelijken loont altijd

Niet alleen als je verhuist is het slim om aanbieders met elkaar te vergelijken. Het loont altijd om op zoek te gaan naar het goedkoopste (en beste) abonnement. Contracten zijn vandaag de dag maandelijks opzegbaar en dus kun je elk jaar tientallen euro’s besparen op het kijken van televisie en het gebruik van internet. Televisiekijken en internetten wordt op deze manier een stuk leuker.

Wil jij ook het goedkoopste abonnement voor televisie en internet? Vergelijk hier de diverse aanbieders met elkaar en vind een alles-in-een pakket dat bij je past. Daarmee bespaar je flink wat euro’s die je weer op een andere manier kunt besteden of uitgeven!

Refurbished iPhone interessant voor zakelijk gebruik

Het is voor ondernemers en werkgevers steeds noodzakelijker om werknemers te voorzien van een mobiele telefoon. Door de grote afhankelijkheid van het (mobiele) internet is het voor werknemers in veel gevallen zelfs onmogelijk om goed hun werk uit te voeren. Echter is het, zeker voor startende ondernemers, niet altijd even makkelijk om al deze kosten te vergoeden. Het team van Telefoondoorschakelen.com is recent op een opkomende trend gestuit die we graag met jullie delen.

“Het gebruik van refurbished iPhone toestellen in de zakelijke markt is met maar liefst 60% gestegen t.o.v. vorig jaar. De reden hiervan is het feit dat de refurbished smartphones vele malen goedkoper zijn, dit is voor grote organisaties met veel medewerkers enorm interessant, maar ook voor startende ondernemers.”

Welke iPhone is het meest geschikt?

De iPhone 5s blijkt in veel gevallen toch het meest gekozen. De reden hiervan is omdat het nog een redelijk nieuw toestel is en daarom over veel (in sommige gevallen noodzakelijke) functies beschikt. Omdat het niet de allernieuwste is (inmiddels is de iPhone 6 serie natuurlijk al beschikbaar) kunnen de kosten wel laag blijven en zeker als het gaat om refurbished (gebruikte) toestellen. De kosten van een refurbished iPhone 5S liggen gemiddeld rond de 300 euro per iPhone toestel.

Waar moet ik opletten bij de aanschaf van deze refurbished toestellen?

Als koper van de toestellen wil je natuurlijk wel weten waar je allemaal op moet letten bij de aanschaf van een refurbished iPhone. Wij adviseren om op een aantal punten goed te letten:
– Staat en kwaliteit van refurbished (waar mogelijk kiezen voor a-klasse)
– Betrouwbaarheid webshop
– Garantie

Bovenstaande punten zijn enorm belangrijk, je moet er natuurlijk niet aan denken dat je bijvoorbeeld twintig toestellen besteld voor werknemers en dat ze binnen korte tijd alweer stuk zijn en er geen garantie op de toestellen zit. Let dus absoluut goed op deze punten voor je een aanschaf doet, ga ook opzoek naar recensies van eerdere kopers bij de webshop.

Abonnement mét of zonder telefoon afsluiten?

by Ricardo 0 Comments

Volgens velen is het veel voordeliger om een abonnement zonder telefoon (sim only) af te sluiten en een toestel los aan te schaffen in plaats van een abonnement met telefoon te nemen. Maar is dit wel zo? Of is het verschil te verwaarlozen? In dit artikel geven we enkele tips waar je op moet letten bij het maken van je keuze!

Kies je bundel

Bij het uitkiezen van de juiste bundel, moet je in kaart brengen wat je gemiddelde maandelijkse verbruik is. Dit kun je vaak zien via je persoonlijke account bij de huidige provider of je kan de desbetreffende klantenservice vragen om je gemiddelde verbruik op te halen. Doordat je tegenwoordig bijna bij elke provider de belbundel en internetbundel apart kan samenstellen, kan de bundel helemaal aan jouw wensen voldoen. Houd er echter wel rekening mee dat je een abonnement meestal voor 2 jaar afsluit, dus anticipeer ook op hetgeen wat komen gaat. Ga je bijvoorbeeld over een paar maanden veel meer bellen? Daarnaast is de kans groot dat je internetverbruik na verloop van tijd toeneemt, het gemiddelde internetverbruik in Nederland is namelijk in 3 jaar met maar liefst 300% gestegen.

Wel of geen sim only?

Nu je je wensen in kaart hebt gebracht, kun je kijken welke maandelijkse kosten hier bij horen, zowel bij een sim only abonnement als een abonnement met telefoon. Om uit te rekenen welke optie het voordeligst is, reken je bij beiden de maandelijkse kosten keer het aantal maanden van het contract, doorgaans 24 maanden. Let er op dat je bij een abonnement met toestel de eventuele kosten van de smartphone hierbij optelt. Wanneer het verschil van beide opties hoger is dan de aanschaf van een los toestel, dan is het verstandig om een sim only af te sluiten. Is het verschil lager? Dan kun je beter kiezen voor een abonnement met smartphone.

iPhone bij een abonnement

by Ricardo 0 Comments

Je kunt een iPhone aanschaffen bij een abonnement, maar je kunt ook een iPhone zelf los kopen. Alle iPhones kan je zowel met een abonnement als los aanschaffen. In dit artikel worden de vijf nieuwste iPhones besproken. Op deze manier weet je welke iPhones er de afgelopen jaren allemaal op de markt zijn verschenen.

1. IPhone 6
De iPhone 6 heeft een schermgrootte van 4.7 inch en een resolutie van 750×1334 pixels. De smartphone heeft een Apple A8 chip en een Dual Core processor. De iPhone kan gekocht worden in de kleuren spacegray, goud en zilver en met een opslaggeheugen van 16GB, 64GB en 128GB. De iPhone heeft een 8 megapixel camera aan de achterzijde van de telefoon en een 1 megapixel camera aan de voorzijde.

2. iPhone 6 Plus
De iPhone 6 Plus is de grote variant van de iPhone 6. Deze telefoon heeft een schermgrootte van 5.5 inch in plaats van 4.7 inch. Verder bevat de iPhone dezelfde specificaties. De iPhone is te koop met hetzelfde opslaggeheugen en kleuren als de iPhone 6.

3. iPhone 6SE
Deze iPhone wordt door Apple gezien als een special edition en is de goedkoopste iPhone ooit. De iPhone heeft een 4 inch scherm met een resolutie van 640×1136 pixels. In de smartphone zit een Apple A9 chip en een Dual Core processor. De camera aan de voorzijde van de telefoon is 5 megapixels en de camera aan de achterzijde is 12 megapixels. De telefoon is verkrijgbaar in de kleuren goud, rosé goud, spacegrey en zilver.

4. iPhone 6S
De iPhone 6S is de opvolger van de iPhone 6 en heeft een snellere A9chip. De iPhone heeft een Dual Core processor, een 12 megapixel camera aan de achterzijde, een werkgeheugen van 2GB en een camera aan de voorzijde van 5 megapixel. De telefoon heeft een schermgrootte van 4.7 inch en de resolutie is 750×1334 pixels. Deze telefoon is in dezelfde kleuren verkrijgbaar als de iPhone SE.

5. IPhone 6S plus
De iPhone 6S plus is de grote variant van de iPhone 6S. Het scherm heeft een grootte van 5.5 inch en de resolutie is 1080×1920 pixels. De specificaties zijn verder hetzelfde als de iPhone 6S en de kleuren zijn ook hetzelfde.

Waarom moet je een tablet aanschaffen?

by Ricardo 0 Comments

De verkoopcijfers van tablets blijven maar toenemen en tegenwoordig is bijna elk huishouden dan ook in het bezit van minimaal één tablet. Een argument van mensen om geen tablet aan te schaffen is vaak, “waarom zou ik een tablet kopen als ik ook een laptop heb?” In dit artikel geven we je enkele voorbeelden hoe een tablet je leven een stuk makkelijker kan maken en bespreken we alle voordelen!

Gebruiksgemak

Een tablet is vele malen gebruiksvriendelijker dan een laptop. Ten eerste is een tablet een stuk lichter, doordat er geen keybord nodig is. Daarmee komen we ook gelijk op het tweede voordeel, namelijk het besturen van de tablet. Je hebt namelijk geen muis nodig, maar je kan net als op je smartphone, direct alles bedienen met je vinger. Naast het gewicht, is ook het formaat kleiner dan een tablet, waardoor het ideaal is om mee te nemen.

TV kijken op de tablet

Veel Alles-in-1 providers bieden de mogelijkheid om TV te kijken op meerdere devices. Via internet kijk je dan je favoriete programma live op de tablet, waardoor je dus geen ruzie meer hebt over welke programma er moet worden gekeken. Daarnaast zijn er vele applicaties te downloaden, waardoor je ook films, series en programma’s on demand kan terugkijken. Denk aan Netflix, RTL gemist, enz. Ben je een veelgebruiker? Denk dan aan een tablethouder om lamme armen te voorkomen!

Synchroniseren met telefoon

Via diverse applicaties is het erg eenvoudig om je tablet te synchroniseren met je telefoon, oftewel alles wat je up- en download op je telefoon komt ook op je tablet, en vice versa. Hierdoor hoef je bijvoorbeeld niet meer je favoriete foto’s via een kabel over te zetten naar je computer, maar wordt dit simpelweg draadloos via de ‘cloud’ gedeeld.

Vaste of mobiele telefoon – wat is goedkoper?

by Ricardo 0 Comments

In Nederland gebruiken we steeds vaker onze mobiele telefoon om te bellen. Daarbij lijkt het erop dat de vaste telefoon langzaam naar de achtergrond verdwijnt en steeds meer huishoudens deze dienst niet meer opnemen in een alles in 1 pakket. Dit komt voornamelijk doordat de mobiele telefoon zo slim is geworden en we er dus meer kunnen doen dan alleen maar bellen. Vandaar de naam ‘smartphone’. Echter willen sommige huishoudens nog steeds wel gebruik maken van de vaste telefonie vanwege de lage prijzen. Maar is het zo dat de mobiele telefoon veel beter is dan de vaste telefoon? We gaan ze eens met elkaar vergelijken.

Mobiele telefoon

Velen beweren dat de mobiele telefoon tegenwoordig veel goedkoper is dan een vaste lijn, maar is dat ook werkelijk zo? Deze bewering komt vaak naar voren omdat er voor een vaste telefoon abonnementskosten en belkosten moeten worden betaald. Maar in de praktijk is dat natuurlijk niet helemaal waar. Indien je bijvoorbeeld straks over de allernieuwste smartphone beschikt, de iPhone 7, betaal je gewoon het iPhone 7 abonnement. Hiervoor krijg je natuurlijk wel een aantal belminuten wat bij het abonnement hoort. Maandelijks betaal je dus een vast bedrag en daar krijg je een aantal belminuten voor terug. Tenzij je over het limiet van het aantal belminuten heengaat, betaal je verder geen extra kosten. Je weet dus te allen tijden waar je aan toe bent. Geldt dit ook voor de vaste telefoon?

Vaste telefoon

Natuurlijk heeft de mobiele telefoon de laatste jaren de overhand gekregen als het gaat om bellen. Maar dat neemt niet weg dat huishoudens nog steeds graag een vaste telefoon in huis willen hebben. Zoals aangegeven is dit vaak vanwege de lage kosten met zich meebrengt. Sommigen beweren wel dat het duurder is dan de mobiele telefoon, maar tegenwoordig is dat niet meer zo. Vaste telefonie hoort vaak bij een alles in 1 pakket en daar betaal je ook vast bedrag per maand voor.
Het is dus niet te zeggen welke goedkoper is, want tegenwoordig hebben deze twee telefoonsoorten ook hele andere doeleinden. De keuze waar voor je moet gaan is dus geheel persoonlijk. Hoewel iedereen tegenwoordig over een mobiele telefoon beschikt, gaan we er vanuit dat jij dat ook doet. Indien je vaste telefonie wilt, raden we je aan om eens research te doen naar de mogelijkheden voordat je een keuze maakt.

3-in-1 pakket dreigt een 4-in-1 pakket te gaan worden

by Ricardo 0 Comments

Enkele jaren geleden werd het alles in 1 pakket ofwel 3-in-1 pakket geïntroduceerd. Daarmee werd het voor consumenten heel interessant om diensten als TV, internet en telefonie af te nemen. Waar voorheen altijd gekozen moest worden voor een aparte provider per dienstverlening (het was wel mogelijk om bij eenzelfde provider te gaan maar vaak kostentechnisch niet interessant), vallen nu alle diensten onder slechts één provider. Daarmee kan geprofiteerd worden van een aantrekkelijke korting, de betreffende provider kan tenslotte meer verkopen en kan daar dus ook wat meer tegenover zetten richting de consument. Maar ook bij eventuele storingen of problemen is er één aanspreekpunt en dat bevalt de consument tot nu toe heel goed, zo blijkt uit onderzoek.

Enorme groeispurt

De afgelopen jaren zijn het aantal alles in 1 pakketten explosief toegenomen. Daarmee is het verdienmodel voor de provider weer enigszins interessant geworden, door de enorme concurrentie in de branche is dit wel eens anders geweest. De enorme groeispurt zit hem ook in het feit dat een groot deel van de consumenten geen of nauwelijks meer gebruik maken van vaste telefonie en alles via hun mobiele telefoon doen. Daardoor wordt het relatief heel duur om een los abonnement af te sluiten voor vaste telefonie, wanneer je vaste telefonie in een alles in 1 pakket neemt is het qua prijs natuurlijk vele malen interessanter.

Doorontwikkeling van de markt

De verwachtingen in de markt zijn hooggespannen en verwachting is dat de ontwikkelingen doorzetten. Zo zal de markt voor alles in 1 pakketten nog meer gaan groeien en zullen daar ook producten bij gaan komen waardoor het eigenlijk een alles in 1 pakket wordt in de vorm van 4-in-1. Volgens bronnen zijn veel providers bezig om naast vaste telefonie, televisie en internet ook mobiele telefonie in de alles in 1 pakketten te gaan verwerken. Exacte informatie over de ontwikkelingen in deze markt zijn er helaas nog niet.

Toename glasvezel verbindingen explosief

by Ricardo 0 Comments

Toename glasvezel verbindingen explosief

Uit onderzoek van de website Internetvergelijk.nl blijkt dat het aantal glasvezel verbindingen in de afgelopen 5 jaar met ruim 75% zijn toegenomen. De komst van glasvezel heeft het aantal ADSL verbindingen laten dalen, maar daarnaast zijn er ook gewoon simpelweg meer mensen en bedrijven gebruik gaan maken van internet. Niet alleen meer mensen zijn het gaan gebruiken maar ook is er een toename te zien in het gebruik per persoon, dat betekent dat er een stabielere verbinding nodig is en dat de verbindingen meer moeten kunnen verdragen, glasvezel internet is daar natuurlijk de ideale optie voor.

Particulieren

Met name het aantal verbindingen via glasvezel is flink toegenomen in de particuliere sector. Steeds meer huishoudens maken continu gebruik van internet en daarom valt een internet verbinding niet meer weg te denken.
Daarnaast zijn glasvezel verbindingen de afgelopen jaren flink gestimuleerd vanuit de overheid en gemeentes. Gemeentes hebben in veel provincies veel huishoudens geïnformeerd middels een brief over de komst van een glasvezelnetwerk, wanneer er behoefte is om hierin te participeren kan dat voor een klein bedrag. Wanneer je er voor kiest om niet te participeren en in een later stadium alsnog voor glasvezel wilt kiezen zal het enorm veel geld kosten om dit aan te moeten leggen. Er zal namelijk een vertakking aangelegd moeten worden in een bestaand netwerk en de hele straat moet open gegraven worden alleen voor jouw verbinding. Bij een participatie worden al deze kosten gedeeld en kan geprofiteerd worden van een korting, dit is voor veel huishoudens natuurlijk enorm interessant om van te profiteren!

Bedrijfsleven

Binnen het bedrijfsleven is de overstap van ADSL naar glasvezel met name de groeifactor. In veel bedrijven is een stabiele en snelle internet verbinding noodzakelijk geworden, steeds meer apparaten staan in contact met het internet (ontwikkelingen rondom IoT). Daarnaast groeien internet en data bedrijven ook als paddestoelen uit de grond en dit is dan ook direct de reden dat het aantal glasvezel verbindingen enorm toegenomen is de afgelopen jaren.

Vaste telefonie voorgoed verleden tijd?

by Ricardo 0 Comments

Vaste telefonie voorgoed verleden tijd? Steeds vaker besluiten huishoudens om geen vaste telefonie meer te nemen bij een alles in 1 pakket, maar enkel internet en televisie. Dat komt met name door de enorme groei die smartphone de afgelopen jaren hebt doorgemaakt. Voorheen was het namelijk alleen mogelijk om door middel van een simkaart te bellen en te sms’en. Tegenwoordig kun je veel meer doen met een smartphone. Ook zijn er sim only abonnementen in het leven geroepen waarmee je maandelijks goedkoop gebruik kunt maken van bellen en internet op een smartphone. Op voorhand zou je dus denken dat de vaste telefoon overbodig is geworden, maar is dat ook echt zo?

Nog steeds gebruikt

Ondanks de enorm multifunctionaliteit van de smartphone kunnen sommige huishoudens nog steeds geen afscheid nemen van de vaste telefoon. Er zijn namelijk nog steeds mensen die het prettig vinden om te bellen met de vaste lijn. Vooral ouderen en gezinnen die deze dienst al heel lang gebruiken zijn nogal gehecht aan de vaste telefoon. De belkosten zijn namelijk ontzettend laag en zij zien dan ook geen reden om hiervan af te stappen. Daarentegen zullen jongere gezinnen naar alle waarschijnlijkheid niet meer zo snel vaste telefonie als dienst bij hun alles in 1 pakket nemen. Zij beperken zich dan alleen tot internet en televisie.

Conclusie

De conclusie is dus dat het nog wel even duurt voordat vaste telefonie definitief van het toneel verdwijnt. De oudere generatie is nog steeds erg blij met deze dienst en zolang de belkosten laag blijven zal dit ook worden aangeschaft bij een alles in 1 pakket. Mocht er in de loop der jaren toch een wijziging plaatsvinden, dan zal er naar verwachting misschien minder gebruik worden gemaakt van deze dienst. Tot die tijd kunnen huishoudens nog altijd via de vertrouwde manier bellen en zullen aanbieders het blijven aanbieden.