Internet snelheid testen

Doe de speedtest

Test je internet snelheid

Internet snelheid: test je internet snelheid met onze speedtest. Zo kun je testen of de internet snelheid gecommuniceerd door de internet providers overeenkomt met de gegevens op je huidige contract. Start de test en wacht 10 seconden. Het duurt even voordat we jou gegevens opgehaald hebben.

Internet snelheid download snelheid

Voer de test een drietal keer uit om te zien of download snelheid constant is of fluctueert. Pak verschillende tijdstippen om een goed gemiddeld resultaat te krijgen. Je kunt nu eenvoudig controleren of de Mbps klopt met wat je provider heeft aangegeven. Uit de test komt het volgende: download snelheid in Mbps, upload snelheid in Mbps, latency, & jitter. Wil je de snelheid weten in MB per seconde ? Deel dan de Mbps door 8.

Internet snelheid testen, waar op letten?

Wanneer je de speedtest uitvoert let dan op een aantal zaken: Zorg dat je alle internet toepassingen sluit alvorens te starten met de snelheid test. Zorg daarnaast dat degene met wie jij mogelijk een internet verbinding deelt niet aan het internetten is.
Dit kan de internet snelheid negatief beïnvloeden en geeft zodoende een verkeerd beeld van de werkelijke snelheid. Verder is de De snelheid ook afhankelijk van hoe ver je van centrale vandaan zit.

Draadloos internet testen

Wanneer je gebruikt maakt van draadloos internet zorg dan dat je modem en router in orde zijn. We raden je aan te testen met draad. Wil je draadloos internet testen maak dan gebruik van een nieuw modem en router. De techniek moet in orde zijn.

Afstand tot de centrale

In de regel geldt hoe verder je van de centrale bent verwijderd hoe hoger de kans dat snelheid verloren gaat. Doe onze snelheid test om te bekijken of dit op jouw adres het geval is.

Internet snelheid testen KPN

Bekijk internet pakketten KPN om erachter te komen welke snelheid in Mbps zij aanbieden. Doe vervolgens onze test! KPN biedt

KPN Internet 20 Mbps
KPN Internet 60 Mbps
KPN Internet 100 Mbps

reminder: deel bovenstaande getallen door 8 om de MB per seconde uit te rekenen.

Internet snelheid testen Ziggo

Vergelijk internet abonnement Ziggo om erachter te komen welke snelheid in Mbps zij aanbieden. Ziggo biedt drie verschillende internetaansluitingen aan met diverse snelheden:

Ziggo Internet 40 Mbps
Ziggo Internet 120 Mbps
Ziggo Internet 200 Mbps

Doe onze test om erachter te komen welke snelheid op jouw adres gehaald kan worden.

Internet snelheid testen Telfort

Internet snelheid testen Tele2

Internet snelheid testen betrouwbaar

Internet snelheid testen kassa: Kassa is een onafhankelijk instituut. Kassa onderzoekt en ondervraagd instanties die consumenten misleidende informatie voorschotelen. Het is bekend van TV. Neem gerust eens een kijkje om te zien of er rondom het onderwerp internet bellen tv actuele zaken zijn.

Teleurstellend resultaat na speedtest

Komt de snelheid uit de speedtest niet overeen met de geboden snelheid door je provider? Ga internet vergelijken en bekijk welke internet provider bij jou in de buurt wel de hoogste snelheid geeft.

Postcode check

Doe de postcode check en kies het voordeligste internet abonnement of maak een keus voor een alles in 1 pakket en bespaar op je kosten.