Internet, Bellen & TV vergelijkenVergelijk internet, telefonie en tv abonnementen.

iPhone bij een abonnement

by Ricardo 0 Comments

Je kunt een iPhone aanschaffen bij een abonnement, maar je kunt ook een iPhone zelf los kopen. Alle iPhones kan je zowel met een abonnement als los aanschaffen. In dit artikel worden de vijf nieuwste iPhones besproken. Op deze manier weet je welke iPhones er de afgelopen jaren allemaal op de markt zijn verschenen.

1. IPhone 6
De iPhone 6 heeft een schermgrootte van 4.7 inch en een resolutie van 750×1334 pixels. De smartphone heeft een Apple A8 chip en een Dual Core processor. De iPhone kan gekocht worden in de kleuren spacegray, goud en zilver en met een opslaggeheugen van 16GB, 64GB en 128GB. De iPhone heeft een 8 megapixel camera aan de achterzijde van de telefoon en een 1 megapixel camera aan de voorzijde.

2. iPhone 6 Plus
De iPhone 6 Plus is de grote variant van de iPhone 6. Deze telefoon heeft een schermgrootte van 5.5 inch in plaats van 4.7 inch. Verder bevat de iPhone dezelfde specificaties. De iPhone is te koop met hetzelfde opslaggeheugen en kleuren als de iPhone 6.

3. iPhone 6SE
Deze iPhone wordt door Apple gezien als een special edition en is de goedkoopste iPhone ooit. De iPhone heeft een 4 inch scherm met een resolutie van 640×1136 pixels. In de smartphone zit een Apple A9 chip en een Dual Core processor. De camera aan de voorzijde van de telefoon is 5 megapixels en de camera aan de achterzijde is 12 megapixels. De telefoon is verkrijgbaar in de kleuren goud, rosé goud, spacegrey en zilver.

4. iPhone 6S
De iPhone 6S is de opvolger van de iPhone 6 en heeft een snellere A9chip. De iPhone heeft een Dual Core processor, een 12 megapixel camera aan de achterzijde, een werkgeheugen van 2GB en een camera aan de voorzijde van 5 megapixel. De telefoon heeft een schermgrootte van 4.7 inch en de resolutie is 750×1334 pixels. Deze telefoon is in dezelfde kleuren verkrijgbaar als de iPhone SE.

5. IPhone 6S plus
De iPhone 6S plus is de grote variant van de iPhone 6S. Het scherm heeft een grootte van 5.5 inch en de resolutie is 1080×1920 pixels. De specificaties zijn verder hetzelfde als de iPhone 6S en de kleuren zijn ook hetzelfde.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>