Internet, Bellen & TV vergelijkenVergelijk internet, telefonie en tv abonnementen.

3-in-1 pakket dreigt een 4-in-1 pakket te gaan worden

by Ricardo 0 Comments

Enkele jaren geleden werd het alles in 1 pakket ofwel 3-in-1 pakket geïntroduceerd. Daarmee werd het voor consumenten heel interessant om diensten als TV, internet en telefonie af te nemen. Waar voorheen altijd gekozen moest worden voor een aparte provider per dienstverlening (het was wel mogelijk om bij eenzelfde provider te gaan maar vaak kostentechnisch niet interessant), vallen nu alle diensten onder slechts één provider. Daarmee kan geprofiteerd worden van een aantrekkelijke korting, de betreffende provider kan tenslotte meer verkopen en kan daar dus ook wat meer tegenover zetten richting de consument. Maar ook bij eventuele storingen of problemen is er één aanspreekpunt en dat bevalt de consument tot nu toe heel goed, zo blijkt uit onderzoek.

Enorme groeispurt

De afgelopen jaren zijn het aantal alles in 1 pakketten explosief toegenomen. Daarmee is het verdienmodel voor de provider weer enigszins interessant geworden, door de enorme concurrentie in de branche is dit wel eens anders geweest. De enorme groeispurt zit hem ook in het feit dat een groot deel van de consumenten geen of nauwelijks meer gebruik maken van vaste telefonie en alles via hun mobiele telefoon doen. Daardoor wordt het relatief heel duur om een los abonnement af te sluiten voor vaste telefonie, wanneer je vaste telefonie in een alles in 1 pakket neemt is het qua prijs natuurlijk vele malen interessanter.

Doorontwikkeling van de markt

De verwachtingen in de markt zijn hooggespannen en verwachting is dat de ontwikkelingen doorzetten. Zo zal de markt voor alles in 1 pakketten nog meer gaan groeien en zullen daar ook producten bij gaan komen waardoor het eigenlijk een alles in 1 pakket wordt in de vorm van 4-in-1. Volgens bronnen zijn veel providers bezig om naast vaste telefonie, televisie en internet ook mobiele telefonie in de alles in 1 pakketten te gaan verwerken. Exacte informatie over de ontwikkelingen in deze markt zijn er helaas nog niet.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>