Internet, Bellen & TV vergelijkenVergelijk internet, telefonie en tv abonnementen.

Waarom moet je een tablet aanschaffen?

by Ricardo 0 Comments

De verkoopcijfers van tablets blijven maar toenemen en tegenwoordig is bijna elk huishouden dan ook in het bezit van minimaal één tablet. Een argument van mensen om geen tablet aan te schaffen is vaak, “waarom zou ik een tablet kopen als ik ook een laptop heb?” In dit artikel geven we je enkele voorbeelden hoe een tablet je leven een stuk makkelijker kan maken en bespreken we alle voordelen!

Gebruiksgemak

Een tablet is vele malen gebruiksvriendelijker dan een laptop. Ten eerste is een tablet een stuk lichter, doordat er geen keybord nodig is. Daarmee komen we ook gelijk op het tweede voordeel, namelijk het besturen van de tablet. Je hebt namelijk geen muis nodig, maar je kan net als op je smartphone, direct alles bedienen met je vinger. Naast het gewicht, is ook het formaat kleiner dan een tablet, waardoor het ideaal is om mee te nemen.

TV kijken op de tablet

Veel Alles-in-1 providers bieden de mogelijkheid om TV te kijken op meerdere devices. Via internet kijk je dan je favoriete programma live op de tablet, waardoor je dus geen ruzie meer hebt over welke programma er moet worden gekeken. Daarnaast zijn er vele applicaties te downloaden, waardoor je ook films, series en programma’s on demand kan terugkijken. Denk aan Netflix, RTL gemist, enz. Ben je een veelgebruiker? Denk dan aan een tablethouder om lamme armen te voorkomen!

Synchroniseren met telefoon

Via diverse applicaties is het erg eenvoudig om je tablet te synchroniseren met je telefoon, oftewel alles wat je up- en download op je telefoon komt ook op je tablet, en vice versa. Hierdoor hoef je bijvoorbeeld niet meer je favoriete foto’s via een kabel over te zetten naar je computer, maar wordt dit simpelweg draadloos via de ‘cloud’ gedeeld.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>