Internet, Bellen & TV vergelijkenVergelijk internet, telefonie en tv abonnementen.

3 tips om geld te besparen op een alles in 1 pakket

by Ricardo 0 Comments

Wie heeft het tegenwoordig geen alles in 1 pakket? Vrijwel elk huishouden heeft een gezamenlijk pakket met televisie, bellen en internet. De grootste reden dat mensen overstappen op een alles in 1 pakket is vanwege bezuinigingen. Met zo’n pakket betaal je namelijk veel minder dan wanneer je alle diensten apart afsluit. Maar wist je dat je ook nog eens kunt besparen op een alles in 1 pakket? Lees de volgende 3 tips en zorg ervoor dat je het maximale rendement eruit haalt.

Geen lange contracten

Bij het afsluiten van een alles in 1 pakket beweren aanbieders dat je veel goedkoper uit bent als je een langdurig contract afsluit van bijvoorbeeld twee jaar. Echter is het zo dat je enkel korting krijgt bij de eerste paar maanden. Daarna betaal je namelijk de volle pond. Om erachter te komen wat je nu maandelijks kwijt bent moet je alle bedragen bij elkaar optellen, inclusief de aansluitkosten. Je zult merken dat je alleen de eerste paar maanden goedkoper uit bent. Vervolgens moet je langer dan een jaar de volle mep betalen. Sluit dus nooit zomaar lange contracten en overweeg ook om eens bij andere aanbieders te kijken.

Internet en televisie

Een andere manier om geld te besparen is door geen vaste telefonie meer te nemen en te overwegen om alleen internet en televisie te nemen. Veel mensen gebruiken tegenwoordig alleen maar mobiele telefoons en maken nauwelijks meer gebruik van hun vaste lijn. Door alleen internet en televisie te nemen betaal je ook maar voor twee diensten. Communiceer dus voortaan via de mobiele telefoon en laat de vaste telefoon voor wat het is.

Vergelijk aanbieders

Om helemaal voordelig uit te zijn is het verstandig om vooraf op internet wat research te doen naar de aanbieders van alles in 1 pakketten. Welke partij biedt nu wat voor mogelijkheden aan? Door alle aanbieders eens naast elkaar te leggen en te vergelijken weet je precies wat er wordt aangeboden en wat de prijzen zijn. Zodoende weet je welke partij het voordeligst is en zal je uiteindelijk de juiste keuze maken voor een alles in 1 pakket.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>