Hulp bij overstappen

Wij begrijpen dat u niet zomaar wilt overstappen van provider. Waarom zou u ook? Internet werkt, TV werkt en af en toe bel ik ook nog eens met de huistelefoon. Maar overstappen kan veel voor uw rekeningen betekenen.
Om een goede overwogen keuze te maken tussen alle aanbieders in Nederland, kunt u de postcode check doen op internetbellentv.com hier vind u altijd de goedkoopste en beste aanbieder in uw regio.

Waar moet ik rekening mee houden?

Het is belangrijk om voor uw overstap te weten waar u rekening mee moet houden, daarom hebben wij wat dingen voor u op een rijtje gezet om te overwegen en over na te denken voordat u overstapt.

internet

Waar gebruikt u het internet voor?

 • Ik download veel en wil dit graag snel binnen hebben
 • Ik kijk graag via internet TV en stream veel via Youtube, Netflix en andere streaming aanbieders
 • Ik heb meerdere apparaten aangesloten op het internet
 • Ik stoor mij vaak aan traag internet, en internet wat vaak weg valt

Televisie

 • Ik gebruik mijn televisie dagelijks om films en tv te kijken
 • Ik vind de kwaliteit van mijn beeld belangrijk/li>
 • Ik wil graag programma’s terug kunnen kijken
 • Ik wil graag films en series kunnen streamen
 • Ik vind veel zenders belangrijk

Telefonie

 • Ik heb een huistelefoon
 • En maak hier regelmatig gebruik van

Heeft u bij meerdere van deze punten “Ja” geantwoord? dan kan overstappen op een andere abonnement iets voor u zijn. Er is natuurlijk ook een mogelijkheid om een internet & televisie abonnement af te sluiten zonder telefoon.
Wij bij internetbellentv.com begrijpen dat er tegenwoordig minder met een vaste huistelefoon wordt gebeld, en meer met mobiele telefoons. Dit maakt huistelefoons vaak overbodig en zonder om daar extra voor te betalen.